BSO

BSO Oene van Koppel-Swoe

De buitenschoolse opvang voor De Bongerd wordt georganiseerd door Koppel-Swoe. Op maandag, dinsdag en donderdag worden de kinderen opgevangen in een gezellige ruimte in het Kulturhus (in hetzelfde pand als de school) door een pedagogisch medewerker van Koppel-Swoe. Voor de kinderen een vertrouwde omgeving. Er wordt buiten gespeeld op hetzelfde plein als tijdens de schoolpauzes en veel kinderen kennen de pedagogisch medewerker al van activiteiten in het dorp. Een bekend gezicht dus.

De BSO-ruimte heeft een grote tafel, waar kinderen gezellig knutselen of een spelletje doen. Daarnaast is er een chillhoek met zitzak en boekjes, een huishoek met keukentje en een bouwtafel met lego, kapla of de treinbaan. Ook is er een spelcomputer aanwezig.

Flexibele opvang

BSO kan bij Koppel-Swoe op vaste momenten afgenomen worden, maar ook flexibel. Er is geen minimum afname verplicht.

Openingstijden

BSO Oene is tijdens schoolweken open op maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 uur tot 18.00 uur. Op woensdag en vrijdag is er opvang bij BSO Kierewam. Tijdens de schoolvakanties wordt daar een speciale vakantie BSO georganiseerd. Elke dag vindt daar dan een bijzonder en uitdagend programma plaats. Ook is er kleinschalige vakantie opvang bij BSO Kanjers.

De peuterspeelzaal/peuteropvang van Koppel-Swoe (Kabouter Spillebeen) is ook gehuisvest in het Kulturhus Oene.

Meer informatie? Zie www.kinderopvangepe.nl/bso-oene

Sociale media

Volg ons voor ons laatste nieuws ook op Facebook en Instagram
 Instagram views kopen? | Veilig & snel bij Followersnet!